banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

DEMOKRASİ CADDESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR


Alt yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin Akarbaşı Caddesindeki çalışmalarını tamamlamasının ardından Demokrasi Caddesindeki çalışmalarına start verecek.

Cadde üzerinde bulunan birçok esnafın sesine kulak veren Eyyübiye Belediyesi Demokrasi Caddesindeki bazalt taşlarının sökümünü gerçekleştirip kilitli parke taşı döşeme işlemlerine başlayacak. Yaklaşık bir hafta sürmesi beklenen söküm ve döşeme işlemi 15 personelle yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin Akarbaşı’ndaki çalışmalarından dolayı yapımı ertelenen caddedeki çalışmalar önümüzdeki hafta Pazartesi günü start alacak.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:" Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Demokrasi Caddesinde çalışmalarımız önümüzdeki hafta pazartesi günü başlayacak. Caddede bulunan esnafın istek ve talepleri de göz önüne alınarak yapılacak olan çalışmalarda bazalt taşlarının sökümü yapılıp yerine kilitli beton parke taşı döşeme işlemi yapılacak. Bazalt taşlarının yerinden oynama ve bozulmaya müsait olmasından dolayı zaman zaman o bölgede meydana gelen olumsuzlukların önüne geçmek için daha dayanıklı, sağlam ve daha uzun ömürlü olan kilitli parke taşı döşeme işlemi yapılacak.

15 personelle başlanacak çalışmalar yolun dar olmasından dolayı bir hafta sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.