banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Demirkol'dan YGS için hassasiyet


23 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek öğretime Geçiş Sınavı nedeniyle çevre okullarda sınava girecek olan öğrencilere yönelik oluşacak gürültü kirliliği ve herhangi bir başka nedenlerden dolayı Başkan Adayı Fevzi Demirkol, Pazar günü gün boyu seçim anons araçlarının Haliliye bölgesinde dolaşımını durduracağını söyledi.

Yazılı bir açıklamada bulunan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, ‘Haliliye'de Partimize ait seçim araçlarımız sınav süresince adaylarımızı rahatsız edici faaliyette bulunmayacaklardır. Hiçbir siyasi makam, binlerce öğrencinin ve velinin vebalinden üstün değildir. Bizleri bu davranışa iten yasal zorunluluk değil, geleceğimizin teminatı gençlerimize karşı duyduğumuz vicdani bir sorumluluktur. Saygılarımla’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.