banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Demirkol, Suriyeli Bebekler İçin Beşik Dağıttı

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beşikleri dağıttığı ailelerle görüşerek, "Bebekler, temin ettiğimiz beşiklerde mışıl mışıl uyuyacaklar" dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Suriye'den gelerek Suruç Yatılı Bölge Okulu'na yerleştirilen Suriyeliler ile görüştü. Suriyeli aileler, görüştükleri Başkan Demirkol'a yeni doğmuş bebekleri için beşiğe ihtiyaç duyduklarını söyledi. Bunun üzerine Başkan Fevzi Demirkol, ihtiyaç duyulan beşik sayısının belirlenmesinin ardından beşik getirilmesi talimatını verdi. Belediye görevlileri tarafından temin edilen beşikler, Başkan Demirkol tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Bebeklerinin beşik ihtiyacının karşılanmasının dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Suriyeli aileler, Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.
Bebeklerin artık daha rahat koşullarda uyuyacağını belirten Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:
"Suriye'den gelen insanlarımızın yanına geldiğimizde, çok sayıda küçük yaşta bebek olduğu ve bu bebeklerin beşiğe ihtiyacı olduğunu belirledik. Bunun üzerine sayısını belirlediğimiz bebekler için beşik temin ettik ve dağıtımını yaptık. Bebekler artık temin ettiğimiz beşiklerde mışıl mışıl uyuyacaklar. İnşallah memleketlerine, evlerine sağlıkla kavuşacaklar."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.