banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

DEMİRKOL, Polis Haftasını Kutladı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Fevzi DEMİRKOL,10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutladı.

DEMİRKOL mesajında şunları söyledi; "Kuruluşunun 166. yıldönümünü kutlayan Polis teşkilatımız milletimizin güvenliğinin, huzurunun ve kamu düzenin sağlanmasında zor ve hassas bir görev üstlenmiştir.

Türk Polis Teşkilâtı mensupları, devletin sağladığı eğitim, öğrenim imkânları ve çağdaş teknolojik donanımlarla kendisini sürekli yenileme çabası içerisinde olmuş, halkımızın destek ve sevgisini kazanmıştır.

Güvenliğimiz için özveriyle mücadele eden polislerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Polis Haftası'nda, üstün hizmet anlayışı ile görev yapan Polis Teşkilâtımızın değerli mensuplarına başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün emniyet mensuplarına sağlık ve mutluluk temennilerimle, görev sırasında şehit düşen kahraman emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.