banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Demirkol, Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Tanışma ve sahadaki muhtarların sorun ve taleplerini dinlemek çözüm noktasında ne yapılabilir nasıl adımlar atılabilir, Şanlıurfa halkının daha temiz ve refah bir şehirde yaşaması için atılacak adımlar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol; “Bu müşaverelerden inşallah Haliliye ilçemizde yaşayan insanlarımızın mutlu mesut olacağı hizmetler çıkacak ve Haliliye ilçemiz sadece Şanlıurfa’ a değil, inşallah sizlerin de desteği ile Türkiye’de örnek bir ilçe olacaktır. Sizlerin ne şartlar altında çalıştığını biliyoruz çünkü vatandaşın devlet ile karşılaştığı ilk makam muhtarlıklardır, devletten neyi istiyorsa ilk önce muhtara müracaat eder ikinci olarak da belediye meclis üyelerine ve belediye başkanı yer alır, vatandaş ile ilk siz karşılaştığınız için sizlerden gelen talepler bizler için çok önemlidir. Sizlerden gelecek talepler bizler için yol gösterici olacaktır, bu yükünüzün ağır olduğunu biliyoruz ve biz bu yükü sizlerle birlikte paylaşacağız, sizler rahat olursanız bizlerde rahat olacağız. Bizler belediye meclis üyeleri ve gecesini gündüzüne katarak mesai harcayan birim müdürlerimiz belediye başkanından temizlik işçisine kadar hepimiz sizlere gönüllü olarak hizmet ediyoruz ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu tanışma toplantısı vesilesi ile yeni seçilen muhtarlarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum, yeni seçilen arkadaşlarımın işlerinin biraz daha zor olduğunu bende yeni  olduğum için çok iyi biliyorum,  tecrübeli muhtarlarımızın da aynı şekilde kendilerinden beklentilerin yüksek olduğunu biliyorum, ama her şeyde olduğu gibi bir olgunlaşma dönemi var bizlerde olgunlaşma dönemine girdik, yalnız bir hususu belirmek istiyorum ilk göreve başladığımız günden itibaren temel belediyecilik hizmetleri konusunda belediyeden ne bekleniyorsa hizmete başladığımız ilk günden itibaren yapmaya başladık, bundan sonrasında belediyenin 5397 sayılı kanuna göre belediyecilik vazifesi içinde yer alamayan hizmetleri halkımıza sunmaya çalışacağız.
Birim müdürlerimizin isim ve telefonları sahada görev yapan temizlik personelinden sorumlu amirlerine kadar ve benimde telefonumun da yazılı olduğu bir liste dağıtılacaktır,  sizlerin bizim sahada elimiz kolumuz olduğunu düşünüyoruz eksik gördüğünüz hizmetlerimizi bizlere iletmenizden memnun kalacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Çözüm bulamadığınız her noktada ben gece gündüz sizlerin emrinizde yanınızdayım. Hizmetlerimiz arasında yer almayan hususları belirtmek istiyorum, 15 metrenin üzerindeki yollar, mezarlık, hal müdürlüğü, itfaiye, ilaçlama, su ve kanalizasyon, park bahçede de 10 dönüm üzerindeki  parklar büyükşehir belediyemize aittir, bu hizmetler büyükşehir belediyemizde olduğu için bu husustaki taleplerinizi bizlere iletmeyin manasında demiyorum, onların yetişemediği müdahale edemediği her konuda bizler gerek personel ve araçlarımızla gereksese ilgili birimlerle koordine içinde çalışıp sizlerin taleplerine cevap vermeye çalışacağız.
Bu önümüzdeki 5 yılı kardeşlik duygusu içinde geçireceğimizi sizlere taahhüt ediyorum önümüz malumunuz ramazan ayı ramazan ayında sosyal projelerimiz olacaktır bundan sonraki süreçte Haliliye ilçesinde yaşayan ve yeni doğacak çocukların mutlu olacağı bir belediyecilik anlayışı içinde sizlere hizmet etmeye çalışacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz; Haliliye İlçe Muhtarları adına bu toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan Demirkol’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.