banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

DEMİRKOL, KIRSAL MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Başkan Fevzi Demirkol, Pazar mesaisini kırsal mahallelerde vatandaşların taleplerini dinleyerek geçirdi. Başkan Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan ile birlikte ilk olarak Konuklu kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada mahalle muhtarı ve vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol, yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Vatandaşların da taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Konuklu Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu, yapılan çalışmalar için Başkan Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.

“KIŞIN ÇAMURA BASMAYACAKLAR”

Başkan Fevzi Demirkol, daha sonra beraberindekilerle birlikte Kısas Mahallesi’ne geçti. Burada Haliliye Belediye Meclis Üyesi Erdal Deniz, Kısas Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi.

ŞUSKİ tarafından mahallede sürdürülen alt yapı çalışmasının tamamlanmasının ardından mahalle içi yolların kilitli parkeyle döşeneceği müjdesini veren Başkan Demirkol’a vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Mahallede hizmetlerin süreklilikle devam ettiğini belirten Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz, “Belediye Başkanımız şeref verdiler. Bazı eksik olan yerleri beraber tespit ettik. Bunun giderilmesi için başkanımız vatandaşlara sözünü verdi. Mahallemizde hizmetler devam ediyor” diye konuştu.

Kısas’ta üst yapı çalışmalarının alt yapının tamamlanmasının ardından devam edeceğini vurgulayan Başkan Fevzi Demirkol ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Mahalli seçimler ölçesinde belde olan Konuklu ve Kısas’ı ziyaret ettik. Orada geçmişte bizim yapmış olduğumuz çalışmaların ne durumda olduğunu müşahede ettik. Kısas’ta kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarının bittiği sokaklarda bizim kilitli parke taşı uygulamamız başlayacak. Onun için bugün Muhtarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Fen İşleri Müdürümüzle buradayız. Hafta içerisinde Kısas’ta kilitli parke taşı uygulaması daha önce yapılmayan yerlerde devam edecek. Halkımız kışın içerisinde çamura basmadan, Kısas’ta evlerine, işyerlerine, okullarına gidebilecekler.”

Başkan Demirkol, daha sonra beraberindekiler ile birlikte mahalleden ayrıldı.

Öte yandan Başkan Fevzi Demirkol, Havşanlı ve Yazılıkavak kırsal mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.