banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Demirkol İlk İftarını Zihinsel Engelliler Derneğinde Açtı

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören hastalarla beraber iftar yemeğinde bir araya geldi. Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Çiftçi, böyle anlamlı bir günde hatırlanılmak hele hele bu bir belediye başkanı olması kendisini ve hastalarını çok mutlu ettiğini belirterek Başkan Demirkol’a ve konuklara teşekkür etti.

İftar Yemeğine Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un yanı sıra Kuyumcular Odası Başkanı İbrahim Halil Demirkol, Ak Parti Haliliye İlçe Belediye Meclis Üyeleri Dr. Ahmet İnan,  Metin Çadırcı, Osman Uludağ, Haliliye Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Kırıcı  katıldı.

Çok samimi bir ortamın oluştuğu yemekte hastalar Başkan Demirkol’a ve konuklara oldukça duygusal anlar yaşattılar.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Başkan Demirkol; “İlk İftarı burada açmamız, buradaki insanların farkındalığını önce bizlere daha sonra bütün insanlığa hatırlatmaktı, bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince bu ve benzeri ortamda özel ilgi bekleyen yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışacağız, benim buradan talebim bütün resmi kurum ve kuruluşların özel insanlarımıza destek vermeleridir bu bir kişi veya kurumun çabası ile olmaz olumlu sonuca gitmek için hep birlikte olmalıyız, burada özveri görev yapan başta Rehabilitasyon Merkezi Müdürümüz Mehmet Çiftçiye ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi

Rehabilitasyon merkezinden ayrılan Başkan Demirkol, Encümen üyeleri Cuma Demir, Abdülkadir Bağış, Hasan Kaya, beraber Karşıyaka, Süleymaniye Mahallelerine ve Rabia Meydanına geçti orda vatandaşlarla bir araya gelerek uzun süre sohbet ettiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği başkan Demirkol’u soru yağmuruna tuttular. Görüşlerini aldığımız bazı vatandaşlar; daha önce hiçbir belediye başkanı ile böyle sohbet etme imkanımız olmamıştı, bütün başkanlarımız halkla iç içe buda bizleri çok mutlu ediyor dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.