banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

DEDAŞ'tan Vatandaşa 'sürpriz' açıklama

Dicle Elektrik Perakende A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre, Şirketimizce; 28.06.2013 tarihinde Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. devir alındıktan sonra abonelerimizin birikmiş elektrik borçlarına tahakkuk eden gecikme faizlerinin alınmaması ve aboneler ödeme kolaylığı sağlama kolaylığı noktasında 01.07.2013-31.08.2013 tarihlerini kapsayan bir kampanya başlatılmıştır.
Bu kampanyadan elektrik borcu olan abonelerimizin faydalanması için bağlı illerimizde Duyuru ve İlanlar yapılmış ayrıca borcu olan abonelerimizin adreslerine bilgilendirmeler yapılmıştır.
Ancak bilgisayar sisteminden kaynaklanan bir hatadan dolayı borcu olmayan abonelerimize de borç bildirimi yapılmıştır. Elde olmaya bu hatanın tekrarlanmaması için tedbirler alınmış olup sistem üzerinde gerekli müdahaleler yapılmıştır.
Bu tür problemlerin bir daha yaşanmaması için Şirket Müdürlüğümüzce gerekli hassasiyetin gösterileceği hususu abonelerimizin bilgilerine arz ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.