banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

DEDAŞ'tan Türk Polis Teşkilatına tebrik mesajı

Eroğlu mesajında, gücünü halktan alan Türk polisinin görevini fedakârca yaptığını, birlik ve beraberlik için canını ortaya koymaktan çekinmediğini, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirdiğini belirtti.

 

Polisin, gücünü halktan ve Kanunlardan aldığını, görevini her zaman fedakârca yaptığını ve gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirdiğini belirten Eroğlu, “Milletimizin can ve mal güvenliği koruyan, huzurunu temin ve muhafaza edici bir güvence olan; başarılı çalışmalarıyla halkımızın her zaman sevgi ve takdirini kazanan başta Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Günü’nü kutlarken, şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet; görevi başındakilere kolaylıklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.