banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

DEDAŞ'tan fiyat açıklaması!

DEDAŞ'tan yapılan açıklamada şöyle denildi; 

Bazı basın yayın organlarında tarımsal alanda kullanılan elektrik ücretleri konusunda pazarlıklar yapıldığı ve bununla bağlantılı olarak iller bazında farklı fiyatlandırmalara gidileceği konusundaki haberler, DEDAŞ tarafından kesin bir dille yalanlandı.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, Mardin ve Diyarbakır’dan tarımsal sulama abonelerinin elektrik borçlarının ödenmesi noktasında bazı kesimler tarafından ilave taleplerle ilgili çalışma yapıldığı yönünde bazı basın organlarında yer alan haberleri değerlendirdi. Üstün, söz konusu çabaları takdirle karşıladıklarını belirterek, şöyle dedi:

‘Ancak elektrik dağıtım bölgemizdeki iller arasında farklı bir fiyatlandırmanın söz konusu olmadığını net bir biçimde açıklamak istiyorum. Kesinlikle illere göre farklı bir fiyatlandırma veya pazarlık söz konusu değildir. Dicle Elektrik Dağıtım bölgesindeki tüm illerimizde uygulamalarımız ve fiyatlandırmalarımız tüm çiftçiler için aynıdır. Bu noktada çiftçilerimizin de şirketimiz tarafından yapılmayan hiçbir açıklamaya itibar etmemesini istiyoruz. Bizim çiftçilerden beklentimiz, sorunsuz olarak bu süreci tamamlamalarıdır.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.