banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

DEDAŞ’ın Çağrı Merkezini Beyaz Masa İle Kıyasladı

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesinin Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Dicle Elektrik Dağıtım’ın çok dilli çağrı merkezini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Merkezi Dolaşıp, Bilgi Aldı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkâr Odası’nı ziyaretinin ardından aynı binada hizmet veren Dicle Elektrik Çağrı Merkezi’ne geldi. Burada Çağrı Merkezi Supervisorü Süleyman Doğan tarafından karşılanan Başkan Demirkol, merkez hakkında bilgi aldı. Doğan, Diyarbakır’dan sonra Şanlıurfa’da açılan Dicle Elektrik Çağrı merkezinde Türkçe’nin yanında Kürtçe, Arapça ve Zazaca dillerinde de hizmet verdiklerini, sektörde ilk ve tek çok dilli çağrı merkezinin Dicle Elektrik bünyesinde oluşturulduğunu bildirdi. Süleyman Doğan, Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki merkezlerinde toplam 150 kişinin istihdam edildiğini de ifade ederek, ‘’Sadece Şanlıurfa’daki merkezimizde 91 kişi çalışıyor. Çalışanlarımız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) hizmet kalitesine ilişkin yönetmelikleri doğrultusunda müşterilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için 24 saat kesintisiz olarak çalışıyorlar.’’ dedi.

‘Beyaz Masa’ İle Kıyasladı

Dicle Elektrik Çağrı Merkezi’ne ve çalışma sistemlerine adeta hayran kalan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, daha sonra çalışanlar ile bir süre sohbet ederek, gelen çağrılara farklı dillerden verilen yanıtları dinledi.
Başkan Demirkol, Dicle Elektrik Çağrı Merkezi’nden ayrılırken ise, ‘’Bu merkezin 7/24 esasına göre çalışıyor olması ve bölge halkına hizmet vermezi gerçekten çok güzel. Bizim de halkın sorunlarını çözmek üzere kurduğumuz Beyaz Masa var, ama orası saat 24’e kadar hizmet veriyor. Sizin çalışma sisteminiz çok daha güzel. Üstelik 4 dilde hizmet veriyor olmanız daha güzel. Tüm çalışanlarınıza Allah’tan kolaylıklar diliyorum.’’ dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
DEDAŞ Çağrı Merkezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.