banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

DEDAŞ'a protesto; Televizyonları kırdılar
Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesindeki Dicle Elektrik Dağıtım Müdürlüğü'ne gelen kalabalık 20 Kişilik grup evlerine bir aydır doğru dürüst elektrik verilmediği gerekçesiyle DEDAŞ önünde Protesto etti.

Halfeti İlçesine bağlı Yeşilözen  mahallesinde yaklaşık olarak 20 kişilik grup Halfeti DEDAŞ işletmesi önünde eylem yaparak  DEDAŞ Çalışanlarını protesto ettiler.

Ayrıca Şanlıurfa Milletvekillerini ve DEDAŞ Yöneticilerini istifaya çağırarak yanlarında getirdikleri 2 adet Elektrik kesintilerinden dolayı arızalanan Televizyonu DEDAŞ İşletmesi önünde param parça ettiler. 20 kişilik grup karanlıkta kalmak kaderimiz değildir, günde defalarca elektriklerimiz kesiliyor, DEDAŞ İl müdürü görevini yapamıyorsa istifa etsin dediler. Daha sonra Halfeti ilçe emniyet müdürlüğündeki ekipler 20 kişilik grubu sakinleştirmek çalıştı. Grup daha sonra sessiz bir şekilde DEDAŞ işletmesi önünde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.