banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi

DEDAŞ önünde eylem

Şanlıurfa'da sık sık kesilen elektrikler vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Bu duruma daha fazla sessiz kalamayan Yenice Mahalle sakinleri Dedaş İl Müdürlüğü Binası önünde eylem gerçekleştirdi. Sorunun çözümüne ilişkin daha önce defalarca İl Müdürlüğüne ve Valiliğe dilekçe verdiklerini belirten mahalle sakinleri artık karanlıkta kalmak istemediklerini belirtti.

Elektronik cihazların da sürekli elektrik kesintilerinden dolayı arıza verdiğini belirten mahalle sakinleri sorunlarının çözüme ulaşmadan Dedaş binası önünden ayrılmayacaklarını belirtti.

Dedaş il binası önünde oluşan kalabalık "müdür istifa" sloganları atarak Dedaş İl Müdürü'nün yanlarına gelmesini istedi. Olası bir olaya karşın çok sayıda çevik kuvvet polisinin önlem aldığı protestoda tansiyon gruptan 3 kişinin Dedaş İl Müdürüyle görüşmeye gitmesiyle sona erdi.

2013'ün Türkiye'sinde elektriksiz yaşamak istemedikleri için böyle bir protestoya başvurduklarını belirten mahalle sakinleri görüşmeden sonra olaysız bir şekilde dağıldı

Haber: Ahmet Köse / Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.