banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

DEDAŞ Kaçak Elektrik Çalışmalarını Valiye Anlattı


Vali Güvenç’e toplantıda DİCLE Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürü Aziz Gündüz brifing verdi. İl Müdürlüğü toplantı salonunda verilen brifinge Vali Güvenç’in yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu İl Jandarma Alay Komutanı Jand. Alb. Emin Dursun ve daire müdürleri katıldı.

DİCLE Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürlüğü personel durumu, araç makine parkı, enerji kayıp kaçak durumu, kaçak çalışmaları, yapılması planlan yatırımlar, sistem işletme ve bakım konuları değerlendirildi. 2012 yılında yapılacak olan çalışmalar anlatıldığı toplantının sonunda DEDAŞ İL Müdürü Aziz Gündüz Vali Celalettin Güvenç’e desteklerinden ötürü bir plaket verdi.

DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ UMUCU’YA VEDA YEMEĞİ

DSİ 15. Bölge Müdürü iken DSİ Genel Müdürlüğü’ne atanan Sait Umucu’nun, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç tarafından onuruna veda yemeği düzenlendi.

Polis Evinde düzenlenen yemeğe Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil,  Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Vali Yardımcıları, Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun ve daire müdürleri ile Sait Umucu katıldı.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Umucu’nun gerçekten öz veriyle çalışan bir devlet adamı olduğunu ve güzel hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek, “Kendisine hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında sağlık ve başarı diliyoruz” dedi.

Sait Umucu, kendisinin Şanlıurfa’ya yabancı olmadığını ve GAP’ın çekirdeği olan Urfa’da 9 yıl çalıştığını ve 18 yıl sonra bölge müdürü olarak geldiğini söyledi. Yaklaşık 3 senedir Şanlıurfa’da çalıştığını söyleyen Umucu, GAP Eylem Planı çerçevesinde birçok projeyi devreye soktuklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından Vali Celalettin Güvenç, gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Sait Umucu’ya bir plaket verdi.

VALİ GÜVENÇ’TEN VERGİ DAİRESİ VE DEFTERDARLIĞA ZİYARET

23. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Celalettin Güvenç, Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam’ı ziyaret etti.

Vergi haftasını kutlayan Vali Güvenç, burada yaptığı açıklamada verginin önemine değinerek, vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutladı.

Daha sonra Vali Güvenç, Defterdar İsmail Çelik’i makamında ziyaret ederek bir süre görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.