banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

DAVUTOĞLUNA TEHLİKELİ DİYEN AKPLİ BAKAN

Wikileakın dün akşam yayınladığı belgelerle ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki Ankarayı karıştıracak cinsten. Dışişleri Bakanı Davutoğlu için ABDye çok tehlikeli diyen yine AKPli bir bakanmış.

Wikileakın dün akşam yayınladığı belgelerle ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki Ankarayı karıştıracak cinsten. Dışişleri Bakanı Davutoğluna çok tehlikeli diyen yine AKPli bir bakanmış. İddiaya göre o bakan ise Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül.

Söz konusu iddiayı CNN Türkte Canlı yayınlanan Haber Toplantısı programında dış haber editörü ortaya attı. 

ABD Dışişleri bakanlığının Wikileaksda yayınlanan gizli belgelerinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için ÇOK TEHLİKELİ ifadesi yer alıyordu. Belgeleri tercüme eden CNN Türk Dış Haberler editörü, bu yorumu yapan kişinin daha önce yazılanların aksine ABDli diplomat değil, AK Parti kabinesinden bir bakan olduğunu duyurdu.

Wikileaksın yayınladığı belgelerde yer alan bu ismin de Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül olduğu belirtildi. İddiaya göre Gönül, ABD kaynaklarına o zamanlar danışman olan Davutoğlu için çok tehlikeli yorumunda bulunmuş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.