banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Darbe lafını duyar duymaz il başkanlığına geldi

Türkiye 3 gün önce içine girdiği askeri kalkışmanın yankıları devam ediyor. askeri kalkışmanın başladığı saatte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "sokaklara çıkın direnin" sözü üzerine Ak parti il başkanlığına binlerce kişi akın etti.

Erdoğan'ın "sokaklara çıkın direnin"  çağrısına ilk uyanlardan birisi de Şanlıurfa eski il başkanı ve milletvekili adayı Av. Yusuf Eğilmez'di.. 

Zaten kefenimizle çıktımıştık bu yola.Erdoğan'ın çağrısını duyar duymaz  soluğu partimde aldım diyen eski il başkanı Yusuf Eğilmez, burada toplanan partililere seslendi; "Reisi Cumhurumuzun ikinci bir emrine kadar sokakta kalacağız. şimdiye kadar bir çok badireler atlattık. ama bu denli kapsamlı ve hain bir saldırı ile karşı karşıya kalmamıştık. ülkesini ve vatanını seven herkes kefenini giyip gelmeli" diyerek partililere ve vatandaşa darbelere direnmeleri çağrısı yaptı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.