banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

ÇİFTÇİ; MİLLETİMİZ CANLARI PAHASINA DEMOKRASİ SAVAŞI VERDİ

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan 100. Yıl Meydanı'nda düzenlenen ve Mahmut Durgun'un sahne aldığı program, demokrasi nöbetinde binlerce Hilvanlıyı bir araya getirdi.

MİLLETİMİZ CANLARI PAHASINA DEMOKRASİ SAVAŞI VERDİ

Her gece vatandaşlarla birlikte Milli İrade ve Demokrasi Nöbetine devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu akşam da Hilvanlılarla birlikte Demokrasi Nöbeti tuttu.

Düzenlenen programda vatandaşlara hitap eden Başkan Nihat Çiftçi, "Milletimiz, Tanklardan, uçaklardan ve silahlardan çıkan kurşunlarına göğsünü siper ederek bekliyor" dedi

"Darbe girişiminin sebebini çok iyi bilmemiz lazım" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Milletimiz canı pahasına Hilvan'da, Şanlıurfa'da ve Türkiye'nin her yerinde meydanlara dökülerek demokrasi savaşı verdi. Milletimiz, Tanklardan, uçaklardan ve silahlardan çıkan kurşunlarına göğsünü siper ederek bekledi. Siyasi görüşü fark etmeksizin tüm milletimize ve STK'lara ne kadar teşekkür etsek azdır. O gün darbe girişiminde bulunmayan, Milletimizin yanında durarak ülkesini düşünen askerimize ve polislerimize teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bizler sizlerin her zaman emrinizdeyiz" dedi

Düzenlenen programa, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özbay, Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakkıbaba ve Mehmet Ali Cevheri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme de katılarak birer konuşma yaptı ve yaptıkları konuşmalarda demokrasi nöbetini sürdüren tüm Hilvanlara teşekkür ettiler.

"KENDİ ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN"

Programın ardından Siverek'e geçen Başkan Nihat Çiftçi, demokrasi nöbeti tutmak için Siverek meydanlarını dolduran binlerce Siverekli ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için devletimiz içinde 40 yıldır dış güçlerin destekleriyle yapılanan bazı güçler 15 Temmuz'da yüzünü gösterdi. Geçmiş yıllarda bu ülkenin Başbakanları ve Bakanları hizmet ettiği için asıldı. İşte bu ülke, bu topraklar bunları biriktirdi. Millet 15 Temmuzda geçmiş yıllarda yapılmak istenenlere dur diyerek, 'ölümse hepimiz ölürüz' dedi. Türkiye eski Türkiye değil. Kendi geleceğimiz ve çocuklarımız için direniyoruz" dedi.

Siverek'te düzenlenen programa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik de katılarak, vatandaşlara teşekkür ettiler.

NİHAT HATİPOĞLU ŞANLIURFALILARLA BULUŞTU

Şanlıurfa Rabia Meydanında Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti için bir araya gelen Şanlıurfalılar, Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun katıldığı program vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Öte yandan her gece Demokrasi Nöbetini sürdüren vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak çorba ikram edilmesi vatandaşların takdirini kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.