banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa Belediyelerindeki FETÖ'cüları kim temizleyecek?

Darbe girişimi sonrası Terör örgütü FETÖ'ya yönelik başlatılan tutuklama ve görevde alınma işlemleri henüz belediyelere sıçramadı. Vatandaş merak ediyor;  FETÖ’cülerin belediyelere sızmış mensuplarını belediye yönetiminin mi yoksa devletin mi ayıklayacak? Şanlıurfa'daki Belediyeler'de ne kadar fetöcü var?

Haber: Mehmet Kaması
15 Temmuz gecesi Türkiye’nin üzerine kabus gibi çöken darbe girişimiyle birlikte, Türkiye yargısından Milli Eğitime, TSK’dan Emniyete, kamudan özel kurumlara kadar birçok alanda düzenlenen operasyonlarla ayıklanan darbecilerden sonra yeni bir sayfa açıldı. Hemen her kurumda yapılan operasyonlarla binlerce kişi görevlerinden uzaklaştırıldı binlercesi de gözaltına alınıp tutuklandı.
Her kurumdan ayıklandılar ama belediyeler duruyor
Türkiye’nin her ilinde yürütülen operasyonlarla devlet kurumlarına parazit gibi yerleşen bu darbeciler ayıklanırken ilimizde de yapılan operasyonlar ile bu parazitler temizlenmeye çalışılıyor. TSK, Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yargı ve diğer kurumlara yapılan operasyonlarla yüzlerce kişi gözaltına alındı. Ancak bu operasyonların belediyelere neden uğramadığı hala merak konusu olarak ortada duruyor.
Belediyelerdekileri kim ayıklayacak?

İstihbarat birimleri tarafından hazırlanan raporlarda belediyelerde çok sayıda FETÖ’cünün olduğu iddia edildi. Bu iddialara rağmen belediyelerde herhangi bir operasyonun yapılmamasının nedeni ise merak konusu olurken belediyelere yerleşen bu FETÖ’cülerin belediye yönetimi tarafından mı yoksa devlet tarafından mı ayıklanacağı ise hala akıllarda soru işareti olarak duruyor. Belediyelerdeki FETÖ’cüler vatandaşlar arasında şu anda en çok konuşulan konu oldu.

(Olay Gazetesi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.