banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Daraba, Sundurma Ve Tabelaların Standardı Sağlandı



Birçok mahallede toplam bin 718 metre tabela, bin 522 metre kare sundurma yapımını tamamlayan Şanlıurfa Belediyesi Temizlik ve Çevre Müdürlüğü, bin 414 dükkânın da kolon giydirme işlemini yaptı. 879 metre kare lambri döşemesi yapan Temizlik ve Çevre Müdürlüğü, bu çerçevede Cumhuriyet Caddesinde bulunan 79 dükkânın sundurma, tabela, lambri döşeme ve kolon giydirmesini tamamladı. Mardin Yolu üzerinde bulunan 107 dükkânın sundurma, tabela ve kolon giydirmesini gerçekleştiren Şanlıurfa Belediyesi, cephe sağlıklaştırması çerçevesinde kuyu başında Bulunan 39 Dükkânın Akçakale Yolu Üzerinde Bulunan 90 Dükkânın. Bey Kapısında bulunan 38 dükkânın ve SSK karşısında bulunan 17 dükkânın sundurma ve tabela yapımını da bitirdi. Maliye karşısında bulunan 39 dükkânın tabela, lambri döşeme ve kolon giydirmesini yapan Temizlik ve Çevre müdürlüğü, eski Stat arkasında bulunan Ş.Urfa spor’un 7 dükkânı ve Otoparkında sundurma ve tabela yapımını gerçekleştirdi.

Temizlik ve Çevre Müdürü Mehmet Palalıoğlu,”Ana hartellerde’ki özelikle daraba sundurma ve tabelaların standardını sağladık. Bütün bu çalışmalarla beraber şuanda Mardin, Antep, Diyarbakır yoluna baktığınız zaman tabelaların, sundurmaların standartların sağlandığını görürsünüz. İnşallah ben şunu iddia ediyorum Şanlıurfa’nın olumsuz görüntülerini ortaya kaldırmış bulunuyoruz. Ve kaldırmaya da devam ediyoruz.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.