banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Daha 4 kamyon var, nevruzda kullanacaklar

İstanbul Beykoz'dan gönderildiği ortaya çıkan e-postada yeni iddialar yer alıyor.

TSK'YA ait el bombalarını taşıyan kamyonla ilgili ihbarı yapan ve Ankara'yı ağaya kaldıran "mehmetali06168" rumuzlu kişi, polise "sitem dolu" bir e-posta daha attı.

Böylece meçhul kişi ya da kişilerden toplam üç e-posta gelmiş oldu. İkinci e-postada, İstanbul'a mühimmat yüklü 4 kamyon daha girdiği, bunların nevruzda olay çıkarmak için kullanılacağı öne sürüldü.

Sabah Gazetesi'nden yer alan habere göre, e-postanın İstanbul Beykoz'dan gönderildiği ortaya çıktı ancak gönderene ulaşılamadı. İhbarcı, önceki gün gönderdiği yeni bir e-postada ise polisin işi "savsakladığını" ima etti ve "Size 5 kamyon ihbar ettim. Sadece birine baktınız. Onu da dikkatli incelemediniz" dedi. Polis, ihbarcıyı bulmak amacıyla geniş çapta soruşturma yürütüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.