banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Dağ eteğine yollar açılıyor
Dağ Eteği’nde yürütülen konut inşaatı ve yol çalışmalarını yerinde görmek amacıyla bölgeye giden Belediye Başkanı Fakıbaba ve Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu burada yetkililerden bilgi aldı.
Dağ Eteği Bölgesi’nde ilk etapta 15 blok toplam 300 daireden oluşan inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten Fakıbaba, “Şanlıurfa Belediyesi olarak imara açtığımız yeni yerler gerçekten kentin en güzel yerleri. Burada yürütülen yeni yol çalışmaları da imara açılan bu yerleri daha da cazip bir duruma getirecektir” dedi.
Şanlıurfa Belediyesi olarak Dağ Eteği, Yenice, Maşuk v.b yerleri imara açılarak yeni yerleşim merkezleri oluşturma çabasında olduklarını kaydeden Fakıbaba, “Dağ Eteği Bölgesinde artık alt ve üstyapı çalışmalarına başladık. Dağ Eteği Bölgesi başta olmak üzere diğer imara açılan yerlerin yollarını yapıyoruz. Ana arterlerin omurgası denilecek seviyede yol açıldı. Personellerimizi ev sahibi yapacağız demiştik bakın şimdi bu hedefimizi de hayata geçirdik. Bundan sonraki hedefimiz, Yenice’de 600 dar gelirli çalışanımıza yönelik konut yaptırmak. Biz burada yaptığımız konut projesi ile bölgeyi özel sektöre açmış oluyoruz. Gelsin müteahhit arkadaşlarımız burada konut yapsınlar. Bize müracaat eden bazı konut firmaları var bunlarla gerekli araştırmaları yapıyoruz” dedi.
Toplam 1000 konutu çalışanlarına kazandırma hedefinde olduklarını ifade eden Fakıbaba, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.