banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Cumhuriyet Başsavcısına Ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Başkan Yardımcısı Müslüm Demir Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)’nın son kararnamesi ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı vekili görevinden Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Uğurhan Kuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Başkan Yavuz Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a yeni görevinde başarılar diledi. Şehit Aileler Derneğin çalışmaları hakkında Başsavcı Kuşa bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Kuş ise, Şehitlerin emaneti olan Şehit Aileler bizim başımızın tacıdır onlara ne yaparsak azdır. Başkan Yavuz’a ve Demir’e  teşekkür etti.
 
Ziyarette Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a Ziyaret anısına Plaket taktim etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.