banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den ince gönderme

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karadeniz ve ardından gittiği Artvin, Ardahan ziyaretleri sonrası çekilen fotoğrafları paylaştı. Ancak Gül paylaştığı ilginç fotoğraflarda ince gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Cumhurbaşkanı Gül, yol boyunca çektirdiği karşılama fotoğraflarının yanı sıra "Deriner Barajı" ve "Artvin'de 25. Hudut Tugay Komutan Yardımcılığı"nda çekilen fotoğrafları da paylaştı.

YOLUMUZU SADECE İNSANLAR KESMEDİ

Gül'ün paylaştığı en ilginç fotoğraf ise Ardahan-Kars yolunda çekilen fotoğraftı.

Makam aracının önü büyükbaş hayvan sürüsü tarafından kesilen Gül, paylaştığı fotoğrafa "Yolumuzu hep insanlar kesmedi... Burası Ardahan-Kars yolu" yorumunu yaptı.

Öte yandan Gül, 18 yıl sonra Ardahan'ı ziyaret eden ilk cumhurbaşkanı oldu.

KAYSERİLİ OLARAK ÇAY KESİMİNİ ÖĞRENDİM

"Tüm Karadeniz adeta cennet gibiydi. Üç vilayette de bayram havası vardı. Sizinle bazı gördüklerimi paylaşıyorum" diyen cumhurbaşkanı Gül, çay kesimi yapan 3 kadın ile birlikte çektirdiği fotoğrafın altına "Rize deyince akla çay gelir. Ben de bir Kayserili olarak çay kesimini öğrendim" yorumunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.