banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Cübbeli: Parisle bile çıplak çekerler

Kaset tuzağıyla ilgili kendisine bilgi geldiğini ancak kaynağını söyleyemeyeceğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, fotomontaj teknolojisine dikkat çekti, çapkınlıklarıyla ünlü Paris Hiltonu örnek verdi, yeni bir şantajdan bahsetti. 

Kendisine kurulan tuzakla ilgili bilgi geldiğini ancak haberin kaynağını söyleyemeyeceğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, “Bu bilgilerde Ankara’da 3-4 hoca hakkında tezgâh yapıldığını ve aralarında benimde olduğumu söylediler” dedi. “Meyveli ağacı taşlarlar bu ülkede” diyen Cübbeli, “Bana gelen bilgiye göre, benim aleyhimde yazılan kitapların Ankara’da dağıtılmaya başlandığı söylendi” diye konuştu.

Cübbeli Ahmet, “Paris Hilton diye bir kadın varmış. Şimdiki teknoloji ile Paris Hilton’la beni yatakta çırılçıplak bir araya getirmek çocuk oyuncağı. 50 sene önce ölmüş bir adamı yeni bir filmde canlı oynatıyorlar. Şimdiki teknolojiyle her şeyi yapabilme ihtimali var” dedi. “Bu noktada bu adamları durduramazlarsa son olarak öldürme projesini devreye sokacaklar herhalde” diyen Cübbeli, “Telefon ediyor diyor ki, Daha kötüsü var elimde, Daha kötüsü ne? ‘Erkek erkeğe var’ diyor” şeklinde konuştu.

Cübbeli Hoca’dan satırbaşları: 

Kaset işiyle uğraşanlar, cemaat içinde önemli birini arayarak “Hoca TV’ye çıkmasın, konuşmaları durdursun” dediler. Bunlar devletin birimlerinin adını kullanıyorlar. 

Biz din adamıyız. Cemaatin içinde bana komplo kuran yok. Cemaatler arasında olabilir. 

Emniyetimiz bize yardımcı olsun. Şantaj ve fotomontaj var. 

Salı günü suç duyurusunda bulundum. Biz de hakkımızı istiyoruz. Şu anda postaneden atılma böyle
bir iğrençlik var. Biz kimseyi suçlamıyoruz. Biz iftara atanlar gibi iftira mı atalım? 

Bizim sızıntı Wikileaks kadar büyük değil. Medyanın hiçbiri “Etik açıdan bu para etmez” diye almadı.

Çünkü bu videoyu izleyen gazetecilerle konuştum. Ben bunları yapanların dünyada belalarını bulacağına inanıyorum. 

Bunlar namussuz, şerefsiz adamlar. Seni hanımınla da çekerler. Bir kitapsızlık, dinsizlik var. Kimin eli kimin cebinde belli değil.

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.