banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Cübbeli Ahmet hoca gözaltına alındı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kendilerini Karagümrük Çetesi olarak nitelendiren çete düzenlenen operasyon kapsamında halkın Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü gözaltına alındı.

Karagümrük çetesine yönelik düzenlediği operasyonda Ünlü'nün şoför ve koruması da gözaltına alındı.

Cübbeli bundan bir kaç ay önce de kendisine ait olduğu iddia edilen seks kasedi ile ilgili İstanbul Emniyeti'ne gitmişti. Cübbeli'nin adamlarının Karagümrük çetesi ile görüşmesinin de bu kasetleri ele geçiren kişilerin izini bulmak için olduğu iddia edilmişti.
SOHBETİNDE "ALAKAM YOK" DEMİŞTİ
Cübbeli Ahmet Hoca dün akşam Fatih'teki mescitte verdiği sohbette, şofür ve korumasının gözaltına alınmasına değinerek "olaylarla alakam" yok demişti.
Cübbeli Ahmet Hoca dün akşamki sohbetinde şunları kaydetti. "Koruma denen şahır 5-6 ay önce yanımızdan ayrılan bir arkadaş. 4-5 aydır görüşmüyoruz. Yani koruma şu anda yanımdaki koruma değil. Şoförüm de dışarıda. İnşallah emniyet ve savcılık olsun, zulüm yapmazlar. Esas mesele onlara yanlış bilgi gelmiş olması. Mesele nedir onu da bilmiyoruz. Kapalı ve gizlilik olduğu için mevzu nedir bilmiyoruz. Duyduklarımız gazete haberi, onlar da çoğu yalan oluyor."
Ayrıntılar geliyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.