banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

CSI Şanlıurfa, yine cinayet çözdü
Şanlıurfa’da 3 gün önce gece eşi Ali Karakuş’un iş dönüşü evde ölü bulduğu İsmet Karakuş cinayeti özel ekip tarafından aydınlatıldı. Evlilik hazırlığındaki cinayet zanlısı, öldürdüğü genç kadının altınlarını satıp ev eşyası dizerken yakalandı.

Tüyler ürpertici cinayet, 3 gün önce Dedeosman Mahallesi 2591 numaralı sokakta meydana gelmişti. Kebap salonunda işçi olarak çalışan Ali Karakuş, gece eve döndüğünde saat: 02.00 sıralarında 4 aylık kızı Elif’in uyuduğu odada 20 yaşındaki eşi İsmet Karakuş’un cansız bedeni ile karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis inceleme yapmış ve boğularak öldürülen genç kadının 4 adet burma altın bileziği ile şarja takılı olan cep telefonun da çalındığı belirledi. Cinayeti araştıran polis, evdeki delilleri toplayarak genç kadının cep telefon numarası kayıtlarını incelemeye aldı. Genç kadının daha önceden komşusu olan Mustafa Coşkun ile bir süre görüştüğü kayıtlarda tespit edildi. Coşkun’ı araştıran polis, işsiz olan eski komşunun Gaziantep’te yaşadığını belirledi. Cinayetin meydana geldiği gün Şanlıurfa’da bulunduğu polis tarafından tespit edilen Mustafa Coşkun, 1 günlük takip sonucu Gaziantep’te operasyonla yakalandı.

İLK SORGUDA REDDETTİ

Gaziantep’te yeni kiraladığı eve eşya dizdiği sırada yakalanan Mustafa Coşkun, gözaltına alınıp Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada alınan ilk ifadesinde cinayeti reddeden katil zanlısı, cinayet günü Şanlıurfa’ya nişanlısını görmek için gittiği savunmasını yaptı. Zanlı Coşkun, Şanlıurfa’dan Gaziantep’e giden özel ekip eşliğinde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada cinayeti itiraf eden katil zanlısı 28 Nisan’da evleneceği için ev eşyası alacak parasının bulunmadığı ifadesinde bulundu.

ÖNCE ALTINLARI SATIP EV EŞYASI ALMIŞ

Katıl zanlısı Coşkun, polis ifadesinde öldürdüğü İsmet Karakuş’un altınlarını 4 bin liraya satıp kendisine ev eşyası aldığını söyledi. Coşkun, 28 Nisan’da evleneceğini ifade edip cinayet günü eve daha önceden de komşu olduğu İsmet Karakuş’a nişanlısının fotoğrafını göstermek için gittiği savunmasını yaptı.

TUTUKLANDI…

Katil zanlısı Coşkun, bu sabah hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Coşkun, daha sonra cumhuriyet savcısı tarafından sevk edildiği mahkemece “Tasarlanarak ve kasten öldürme ile gasp” suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Mucahit Yolcu, Ahmet Çiçek / Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.