banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere Ak Parti Van İl Teşkilatı binasında basın mensupları ve partililerle bir araya gelen Başbakan Eski Yardımcısı ve Van Milletvekili Beşir Atalay, seçimin Van’a ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Van'da aldıkları sonuç için Van halkına teşekkür eden Beşir Atalay "Bu çok önemli bir seçimdi ve sonuçları da çok değerlidir. Bu bir partinin tek başına iktidar olmasından öte ülke tarihi için önemli bir sonuçtur. Küçük bir farkla 3'üncü adayı kaçırdık. Ama oylarımızda iyi bir artış elde ettik. Van, istikrara huzura dönüş yaptı. İlimiz için ilçelerimiz için vaatlerimiz vardı. Bunları önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğiz. Van'ın değişimini her vatandaşımız görecektir." dedi.

Kentte yarım kalan birçok proje olduğunu anımsatan Atalay, bunları tamamlamak için kolları sıvadıklarını ifade etti.

“Çözüm sürecinin geleceği AK Parti’ye bağlıdır”

Burada rakipleri olan partilerin derslerini alacağını da dile getiren Atalay, “Bu seçimde bizim aldığımız bu oylar çok değerlidir. Ak Parti Türkiye'nin partisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Her ilden her ilçeden oy aldık. Çözüm sürecinin mimarı AK Parti’dir ve geleceği de AK Parti’ye bağlıdır. Bu istikrarlı güçlü hükümet biriken sorunların hepsini bir bir çözecektir. Çünkü bizim büyük bir birikimimiz var o eksik kalan reformlarımız, anayasadan başlayarak tek tek ele alınacak. Hem ekonomide hem demokratikleşmede hem de çözüm süreci gibi kronikleşmiş sorunların çözülmesinde çok önemli bir istikrar dönemi olacak diye düşünüyorum." diye konuştu.

Bir gazetecinin sorusu üzerine Atalay, Van teşkilatlarında da değişime gidileceğinin sinyallerini verdi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.