banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Çöp ev pislikten yaşanmaz haldeydi

‘’TURKUAZ MASA’’ HAREKETE GEÇİRTTİ

Yol, kaldırım, park, bahçe, temizlik hizmetleri ile zabıta hattına gelen talep ve şikayetler gibi konularda halka hizmet vermeye devam eden ‘’TURKUAZ MASA’’, gelen talep ve şikayetleri anında ilgili birimlere aktarıyor. son şikayette Tepe Mahallesi sakinlerinden gelen temizlik ile ilgili bir şikâyet anında ilgili birimlere aktarıldı. Gelen bilgi doğrultusunda harekete geçen temizlik personeli ve zabıta ekipleri çöpten dolayı yaşanamaz hale gelen bir evi boşalttı.

Eyyübiye Tepe Mahallesi’nde vatandaşların ihbarını değerlendiren Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri ve temizlik personeli, içerisine yığılan çöplerden yaşanmaz hale gelmiş bir evi boşalttı. Polis ve Zabıta ekipleri ile birlikte ihbarda belirtilen eve giden Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri görevlileri, içerisine yığılan çöplerden ve pislikten yaşanmaz halde buldukları evdeki yaklaşık iki kamyon çöp ve eski eşyaları boşalttılar.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri görevlileri, içerisine yığılan çöplerden ve pislikten yaşanmaz halde buldukları evdeki yaklaşık iki tona yakın çöp ve eski eşyaları boşaltarak, evi tekrar yaşanabilir konuma getirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.