banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Çocuklar pis suda serinliyor

suni şelalenin suyunda çocuklar serinlemeye çalışıyor.

Şehitlik Çamlık aile parkın içerisinde bulunan suni şelalenin suyunun biriktiği olukta çocuklar yüzüyorlar. Biriken suyun renginin yeşilimsi olması ve kokmasına aldırış etmeyen çocuklar her türlü mikroba karşı savunmasın bir şekilde sağlıksız suda yüzüyorlar.
Buradan doğacak sağlık sorunlarında dolayı hem milli gelir kaybı hemde küçük çocukların ciddi enfeksiyon hastalıktan dolayı mağdur olması kaçınılmaz bir durum olarak değerlendiriliyor.
Suda yüzen çocukların; Bu su az olduğu için rahatlıkla yüzebiliyoruz. Urfa'da havuzlar var hem ücretli hem de bize göre derin olduğu için yüzemiyoruz. Buranın suyu biraz kokuyor ama güzel yüzüyoruz" dediler.
Vatandaşlar; çocukların sağlıksız oyununa karşın Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa belediyesinin duyarlı olmasını istediler.

Emin Karademir / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.