banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Çocuklar kavgasına, büyükler de katıldı

Şanlıurfa'da aynı aşirete mensup amca çocuğu olan iki ailenin kavgasında 3 kişi yaralandı, 13 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, olay Sancaktar Mahallesi 1109 Sokak'ta meydana geldi. Şanlıurfa'nın köklü aşiretlerinden olan Binicır Aşiretine mensup amca çocukları olan Acar ailesinden küçük çocuklar sudan bahanelerle mahalle kavgasına tutuştu. Kavgaya aynı sokakta bulunan amca çocuğu olan iki ailenin büyükleri de katılınca arbede kaçınılmaz oldu. Kadın, erkek ve çocukların karıştığı kavgada taraflar birbirlerini taş ve sopalarla darp etti. Kavganın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi
gönderildi. Kavgayı ayırmakta güçlük çeken polis, taraflara biber gazı kullanmak zorunda kaldı.
Yaklaşık 10 dakikadan fazla devam eden kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden taş ve sopalarla yaralanırken, 13 kişi de gözaltına alındı. Olayı duyan tarafların yakınları sinir krizleri geçirdi. Kavganın tekrar devam etmemesi için olay yerinde çok sayıda çevik kuvvet polisi bekletiliyor.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.