banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çocuk Yuvasının Minikleri Belediyeyi Ziyaret Etti


“Yerel Yönetimleri Tanıma” konulu ders kapsamında Müdür Ahmet Şenateş ve beraberindeki öğretmenlerle birlikte Şanlıurfa Belediyesi’ne gelen minikleri, Belediye Özel Kalem Müdürü Nihat Karatoprak karşıladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda ve Tarım Bakanı Mehdi Eker’ın katılımıyla gerçekleştirilen bir dizi açılışlara katılmak üzere makamında bulunmayan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yerine Özel Kalem Müdürlüğü’nde ağırlanan minikler, belediye hakkında merak ettiği soruları Karatoprak’a sordular.
Miniklerin temizlik, çevre ve belediyecilik gibi sorularını yanıtlamaya çalışan Özel Kalem Müdürü Karatoprak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başta Çocuk Yuvası idarecilerine ve miniklerine teşekkür etti.
Yoğun programlarına rağmen miniklere zaman ayıran Şanlıurfa Belediyesi’ne ve Özel Kalem Müdürü Karatoprak’a minnettarlık duyduğunu kaydeden Çocuk Yuvası Müdürü Ahmet Şenateş minikleri yerel yönetimler konusunda bilgilendirmek için böyle bir ziyarete ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.