banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Çocuk Doktoru trafik kazasında hayatını kaybetti

İdil-Midyat karayolunda meydana gelen trafik kazasında İdil (Hezex) Devlet Hastanesinde görev yapan  Çocuk Uzman Doktoru . Nuri Onur Azizoğlu (31) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre  evli ve iki çocuk babası olan Dr. Nuri Onur Azizoğlu bugün idil’deki görevinde hastalarına bakıp kontrol ettikten sonra Mardin’in Midyat ilçesine giderken, 34 FT 9748 Plakalı özel aracının Yayvantepe (Kartmin) köyü yakınlarında yolda oluşan buzlanma nedeniyle  saat 15.00 sıralarında kontrolden çıkarak takla attıktan sonra şarampole yuvarlanması sonucu. ağır yaralandı.

Olay yerine giden 112 Acil Servis ekiplerince  Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı doktor, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Dr. Nuri Onur Azizoğlu’nun  İdil Devlet hastanesinde görevli olduğu ve ailesini ziyaret etmek için  Midyat’a bağlı Gelinkaya Mahallesine  gelmekte olduğu sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Evli ve bir çocuk babası olan genç doktorun Gelinkaya Mahallesinde defnedileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Şerif Aşkın/Süleyman Tunç- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.