banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Cizre'de çatışmalarda 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı 19’uncu güne girerken çatışmalarda 1 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Çatışmaların yoğun olarak yaşandığı 4 mahallede mahsur kalan insanlar, elektrik ve su sıkıntısından dolayı büyük mağduriyetler yaşıyor.

Edinilen bilgilere göre, Cizre’ye dün yeni yapılan asker ve zırhlı araç sevkiyatından sonra ilçede çatışmalar şiddetlendi. Çatışmaları yoğunlaştığı Cudi mahallesinde akşam saatlerinde Cabbar Taşkın (40) hayatını kaybetti. Aynı mahallede bulunan Kumru Ayer (60), Şirin Ayer (56) ile Mehmet Ayer (83) de yaralandı.

Çatışmaların yoğun olarak yaşandığı 4 mahallede 18 gündür elektrik ve su kesintisi yaşandığı için mahsur kalan insanlar büyük mağduriyet yaşıyor.

Hatırlanacağı üzere Yafes, Cudi, Nur ve Sur mahallerinde yasaktan önce stoklanan gıda ve ihtiyaç malzemelerinin bitmesi üzerine insanlar bugün sabah saatlerinden itibaren beyaz bezler taşıyarak ilçeden ayrılmıştı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.