banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Cizre'de çatışmalar başka mahallelere taşınmak isteniyor

14 Aralık'tan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre’de yasak, 17’nci güne girdi. Çatışmaların çukur ve barikatların olmadığı yerlere çekilmek istendiğini söyleyen mahalle sakinleri, evlerin PKK'liler tarafından hedef alınarak tarandığını belirtti.

Bugün öğlen saatlerinde bir grup PKK'linin Şah Mahallesinden geçen zırhlı araca roketatarlı saldırısı sonrası mahallede çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ölen veya yaralanan olmadı.

Dün akşam saatlerinde ise Alibey Mahallesinde çıkan çatışmalarda onlarca eve kurşun isabet etti. Kurşunların isabet ettiği evlerde maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan çukur ve barikatların olmadığı yerlerde de çatışma çıkarılmak istendiğini belirten mahalle sakinleri, PKK'nin halkı hedef alarak evleri taradığını ifade etti. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.