banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Cizre ve Silopi'de 11 PKK'li öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde 11 PKK’linin öldürüldüğü bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Cizre’de devam eden operasyonlarda 9, PKK’linin öldürüldüğü Silopi’deki    operasyonlarda da 2 PKK’linin öldürüldüğü belirtildi.  

Yapılan açıklamanın devamında, Silopi’de 3 adet el yapımı patlayıcı ve tuzaklı 9 piknik tüpü, 2 adet gece görüş gözlüğü, 1 adet otomatik av tüfeği, 1 adet el bombası, 1 adet akü, 1 adet roket sevk fişeği, 1 adet fotoğraf makinası, 4 adet diz üstü bilgisayar, 2 adet telefon ve 10 adet CD bulunduğu ifade edildi.

Genel Kurmay tarafından açıklanan son verilere göre Cizre ve Silopi ilçelerinde sürdürülen operasyonlarda,  Cizre’de toplam 89, Silopi’de ise 9 olmak üzere toplam 98 PKK’linin öldürüldüğü belirtildi.   

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.