banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Cizre Kaymakamı roketli saldırıdan yara almadan kurtuldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sabah saatlerinde başlayan çatışmalar sürüyor.

Cizre’de, PKK’liler tarafından zırhlı polis aracına atılan roketin hastaneye isabet etmesinin ardından çıkan çatışmaların şiddetlendiği belirtildi.

Artan çatışmalar nedeniyle esnaf kepenk kapatırken Diyaliz hastalarının Şırnak Devlet  Hastanesine sevk edildiği belirtildi. Bazı okulların da güvenlik nedeniyle boşaltıldığı ifade edildi.

Öte yandan Konak mahallesinde bulunan Cizre Emniyet Müdürlüğüne de roketatarlı saldırıda bulunulduğu belirtildi. Saldırıda o sırada emniyet müdürlüğünde bulunan Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur’un da yara almadan kurtulduğu bildirildi. Saldırıda 2 koruma polisi yaralandı.

Ayrıca Nur Mahallesi Akaydın Caddesinde bulunan  Garnizon  Komutanlığına da PKK’lilerce saldırı düzenlendiği öğrenildi.  Saldırıda ölü ve yaralıların olup olmadığı bilinmezken çatışma sonrası Cizre-Şırnak Karayolu ile Çevreyolu ulaşıma kapatıldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.