banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Cizre halkı ilçeyi terk etmeye devam ediyor

Şırnak Valiliği tarafından bu gece saat 23.00’ten itibaren sokağa çıkma yasağının uygulanacağının açıklanması üzerine Cizreliler ilçeyi hızla terk etmeye başladı.

Şırnak Valiliği’nin bu gece saat 23.00’ten itibaren sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Cizre’de binlerce insan yaşanacak çatışmalarda hedef olmamak için ilçeyi terk ediyor. Şırnak merkez ve yakın ilçelere doğru yola çıkan halkın büyük korku ve tedirginlik yaşadığı görüldü. İmkanı olmayıp da ilçede kalanlar ise marketlere ve bakkallara akın ederek gıda ve ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı.

Hatırlanacağı üzere dün öğretmenlere atılan SMS sonrasında öğretmenler ve Cizre halkı ilçeyi terk etmeye başlamıştı. Cizre’den kaçış bugün de devam ediyor. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.