banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Çiyager'i Dün tehdit ettiler bugün öldürülmeye çalıştılar

 

Yaptığı Kürtçe albüm çalışmalarıyla tanınan ses sanatçısı Çiyager (Mehmet Karakuş), bugün sabah evinden çıktığı esnada sopalarla saldırıya uğradı. Saldırganları tanıdığını söyleyen Çiyager, bunların PKK’li olduklarını söyledi.

Saldırı sonrası önce Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesine oradan da Dicle Üniversitesi Hastanesi Acil Bölümüne kaldırılan Çiyager, vücudunun kırık olan bölgelerinden geçirdiği ameliyat sonrası müşahede altına alındı. Kafasına aldığı darbeler sonrası gözlerinde sorun olduğu tespit edilen Çiyager, ikinci bir ameliyata alınacağı belirtildi.

“Tehditler nedeniyle bugün savcılığa başvuracaktım…”

Hasta yatağında İlke Haber Ajansı’na saldırıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Çiyager, son günlerde PKK/HDP ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle yoğun tehdit aldığını, bu sebeple bugün savcılığa gidip suç duyurusu ve koruma talebinde bulunacağını ama sabah evden çıkarken saldırıya uğradığını söyledi.

5 kişi saldırdı

Saat 07.30 sıralarında Seyrantepe Toplu Konutlarındaki evinden işe gitmek için çıktığı esnada saldırıya uğradığını belirten Çiyager, kendisine saldıranların 5 kişi olduğunu ve bunları tanıdığını ifade etti.

“Facesi kırılmıştır, daha neler kırılacak göreceksiniz”

Son günlerde PKK/HDP/KJA hakkında yaptığı dikkat çekici açıklamalarla gündeme gelen Çiyager’in sosyal medya hesapları hacklendiği gibi tehdit notlarının da bırakıldığı görüldü.

Önceki gün Çiyager’in sosyal medya hesabını hackleyenlerin, ‘yatığı paylaşımlardan dolayı facesi kırılmıştır, daha neler kırılacak göreceksiniz.’ diye not bıraktıkları, bugün ise öldürme teşebbüsüyle, özellikle kafasına sopalarla vurmak suretiyle saldırı gerçekleşmesi dikkat çekti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.