banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Çiyager’e saldıranlar esrarengiz kafe toplantı yapmışlar!

Kürt sanatçı Çiyager’e (Mehmet Karakuş) saldıranların, bugün bir kafede toplanıp gözaltına alındıkları takdirde nasıl ifade verecekleri konusunda toplantı yaptıkları ortaya çıktı.

PKK/HDP/KJA hakkında yaptığı dikkat çekici açıklamalarla gündeme gelen ve ardından sopalı saldırıya uğrayarak başında ve vücudunun farklı yerlerinde kırıklar oluşan Çiyager’in tedavisi devam ediyor. Hastanede, kendisine saldıranların PKK’li olduklarını söyleyen Çiyager, bu kişileri tanıdığını söylemişti.

Bugün ise Çiyager’e yönelik saldırının içinde yer aldıkları ileri sürülen bazı kişilerin, saldırı ile ilgili sabah saat 11.00 sıralarında Turgut Özel Bulvarında bir kafede toplandı düzenledikleri ve gözaltına alınmaları durumunda nasıl ifade verecekleri hususunda konuştukları ortaya çıktı.

İlke Haber Ajansı’nın (İLKHA) ulaştığı ve bir kafede çekildiği tespit edilen görüntülerde, yaklaşık 10 kişilik bir grubun, teşhis edilerek gözaltına alınmaları durumunda verecekleri ifadeleri kendi aralarında tartıştıkları görülüyor.   

“O bölgede güvenlik kameraları var mı?”

Dikkat çeken görüntülerde, grubun arasında bulunan bir kişi, diğerlerine nasıl ifade vereceklerini izah ediyor. Bu kişi, “O sizi görünce, sizin ona saldıracağını düşündüğü için size saldırdı. O bölgede güvenlik kameraları var mı? Olursa sıkıntı olur.” diyerek, yakalanmaları halinde nasıl ifade vereceklerini tembihliyor.  

Öte yandan saldırı ile ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın da devam ettiği bildirildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.