banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Cinayetten 2 Gün Sonra Yakalandılar


Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca 07 Temmuz 2013 günü saat 12.30 sıralarında Harran ilçesi Tanınmış köyü sınırları içerisinde M.B. ve M.E isimli şahısların faili meçhul kişi veya kişiler tarafından öldürülmesi olayı ile ilgili İl J.K.lığınca oluşturulan özel ekip tarafından olayın fail veya faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda olayın meydana gelmesini müteakip (2) gün içerisinde olay aydınlatılmıştır. Faillerin yakalanmasına yönelik yapılan geniş, kapsamlı ve titiz çalışmalar ve icra edilen operasyonlar sonucu; olayın failleri tespit edilmiş, yakalanmış ve suç aletleri ele geçirilmiştir.

Olayın failleri olarak tespit edilen şahısların yakalanması ve suç aletlerinin ele geçirilmesi maksadıyla 09 Temmuz 2013 günü düzenlenen operasyonlarla İ.Ç ve oğulları O.Ç ile İ.Ç kaçmaya çalışırlarken yakalanmışlar ve gözaltına alınmışlardır.

Ayrıca İ.Ç, O.Ç ve İ.Ç isimli şahısların ev ve eklentilerinde, 09 Temmuz 2013 günü yapılan arama sonucunda olayda kullanılan beyaz renkli Brodway marka araç ile olayda kullandıkları değerlendirilen otomatik av tüfeği evlerinin 300 Metre aşağısında tarla içerisinde toprağa gömülü olarak ele geçirilmiştir.

Suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla (24) saat aralıksız devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.