banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Cinayete zanlıları Adliyeye sevk edildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde öldürülüp nehre atıldığı iddia edilen kayıp kişinin zanlıları gözaltına alındı.
Olay geçen yıl Ekim ayında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana geldi. iddiaya göre ilçede aniden ortadan kaybolan ve eşinin televizyonlara çıkarak bulmaya çalıştığı Bayram Dişkaya'nın öldürüldüğü ve cesedinin içindeki torbaya taş bağlanarak Fırat Nehri'ne atıldığı öne sürüldü.
Polis, aylardır yaptığı çalışmanın ardından kayıp olan Bayram Dişkaya'nın eşi ve eşinin sevgilisi olduğu öne sürülen Perihan D., Mustafa Ç., Mehmet V. ve Faruk K. gözaltına alırken, Fırat Nehri'nde de cesedin bulunması için çalışma başlattı.
Emniyet ekipleri yaptığı araştırma sonunda kayıp Bayram Dişkaya'nın eşi, Perihan D. sevgilisi ve arkadaşlarını sabah saatlerinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan Perihan D., Mustafa Ç., Mehmet V. ve Faruk K şüpheli götürüldü.
Emniyette yapılan sorguda gözaltında bulunan zanlılardan Mustafa Ç'nin arkadaşı olan bir şahıs ifadesinde kayıp olan Bayram Dişkaya Eşinin sevgilisi Mustafa Ç. Tarafından boğularak öldürüldü. Mustafa cesedi torbaya koyarak Fırat Nehrine atmak için yola çıkmıştı. Yolda arabası bozulunca bizden yardım istedi, çekici ile arabayı alıp ilçe merkezine geldiğimizde arabanın bağajımda cesedi gördüm, başka bir araba buldu ve bozulan arabadan alarak yeni bulduğu arabanın bagajına koydu. Mustafa Ç'de silah vardı olayı birisine anlatırsan senide öldürürüm dedi, beraber cesedi sürekli Mustafa'nın piknik yapmak için gittiği Fırat kenarındaki ilçeden 35 km uzaklıkta Kuşlugöl mahallesinde Fırat kenarına götürdük, orada bulunan bir balıkçı teknesine koyarak açıldık ve Mustafa Ç. Torbaya koyduğu cesedi taş bağlayarak suya attı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguların ardından 4 şüpheli Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine getirildi. şüpheliler alınan sağlık çopurun tekrar Emniyete götürüldü.

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.