banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

Gaziantep’te önceki gün İstiklal Mahallesi 30 nolu sokakta iki komşu arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetmiş yoldan geçen üç kişide silahlardan çıkan saçmalar sonucu yaralanmıştı.

İki aile arasında çıkan kavgada, kavgaya karıştıkları ileri sürülen Abdurrahman Ş.(32), kardeşi Ozan Ömer Ş. (19), arkadaşları Mustafa Can A. (33) Saadettin K., Halil İbrahim B.  ve 18 yaşından küçük olan bir çocuğu gözaltına aldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan 5 kişi ve Çocuk Şube Müdürlüğü’nde bulunan bir çocuk, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Önceki gün  çıkan ve  silahların kullanıldığı kavgada, 24 yaşındaki Ali Ç. hayatını kaybetmiş, Mutlu A., İdris A. ve Mehmet İsmail Ç. ise yaralanmıştı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.