banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Çınarlı seçmenin Seçmen Bilgi Pusulaları adreslerine gönderildi

1 Kasım da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Seçimine sayılı günler kala seçim çalışmaları sürdüren Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından Çınarlı seçmenlerin nerede oy kullanacağını gösteren seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklar aracılığıyla vatandaşlara ulaştırıldı.

Çınarlı seçmene ulaşan pusulalarda; seçmenin oy kullanacağı okulun adı, sandık ve sıra numarası yer alıyor.

YSK tarafından muhtarlıklara gönderilip 2 Eylül’de askıya çıkarılan seçmen listeleri, 9 Eylül’de mesainin bitimiyle askıdan indirilmiş, askı süresince seçmenlerin itirazları dikkate alınarak yapılan değişikler ile seçmen kütükleri kesinleştirilmiş ve seçmenin nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağı YSK’nın internet adresinde açıklanmıştı.

Bu arada YSK’nın internet adresinde 22 Eylül’den bu yana sorgulama yapan kişi sayısının ise 2 milyona yaklaştığı belirtildi. (Vedat Aydın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.