banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çınar Şefkat Der 500 aileye kurban eti dağıttı

Çınar ilçesinde 2006 yılından itibaren hayırlı hizmetlerde  bulunan Şefkat Der Kurban Ayı vesilesiyle yaklaşık 500 aileye kurban eti yardımında bulundu.

Dernek yetkililerinden Vedat Aydın, yardım çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, Çınar Şefkat Der’in, 2006 yılından bu yana yardım faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, “Çınar Şefkat Der olarak, 2006 yılından bu yana derneğimiz faaliyetlerine devam ediyor. Derneğimiz halkımızın maddi ve manevi sorunlarına çare bulmak için mücadele ediyor. Derneğimiz imkânları çerçevesinde ilçe merkezinde ve köylerinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim yardımında bulunuyor.“ dedi.

Ramazan ve Kurban bayramları vesilesi ile yüzlerce aileye yardımda bulunduklarını belirten Aydın, “Kurban Bayramında hayırsever vatandaşların desteğiyle Çınar ilçe merkezi ve köylerinde yaklaşık 500 aileye kurban eti yardımında bulunduk. İmkânlarımız çerçevesinde yardım faaliyetlerine devam edeceğiz. Varlıklı Müslümanların yapacakları yardımlar ile ihtiyaç sahibi daha fazla aileye ulaşma imkânımız olacak.“ ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.