banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Çınar karayolunda kaza

Diyarbakır Çınar ilçesi 5. kilometresi Göksu barajı mevkiinde yakıtı bittiği için yol kenarına park etmiş bir araca, arkadan gelen bir aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Olay gece 01.20 sıralarında Diyarbakır Çınar Karayolu 5. Kilometresinde meydana geldi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre; yakıtı biten 47 AK 243 plakalı otomobil yol kenarına park etmiş bir halde iken, trafikte seyreden ve aracın arkasından hızla gelen 34 FGA 59 plakalı minibüs park eden araca arkadan hızla çarptı.

Çarpma sonucu şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 1 kişi ve minibüste bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla önce Çınar İlçe Devlet hastanesi kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 kişi Çınar Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

Yaşanan kaza sonrası kısa süreliğine trafiğe kapatılan yol bölgeye Polis ve Jandarmanın gelmesiyle tekrardan açıldı.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı. (Vedat Aydın  - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.