banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Çınar buz tuttu

Meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısının ardından Perşembe günü Çınar'da etkili olan kar yağışı azaltırken, etkili olan ayaz nedeniyle cadde ve sokaklar buz tuttu.

Su şebeke hatları, evlerin pencereleri, cadde, sokak ve kaldırımlarda oluşan kalın buz kalıpları halkın günlük yaşantısını olumsuz etkiledi. Vatandaşlar buz tutan cadde ve sokaklarda yürümekte zorlanırken, buz pistine dönen caddelerde araçlar zorlukla hareket edebildi.

Kar yağışı ile beraber hava sıcaklıklarında 8 ile 12 derece arasında düşüş yaşanırken, yetkililer vatandaşları don olaylarına karşı uyardı.

Meteorolojiden yapılan değerlendirmelere göre, soğuk ve karlı havanın önümüzdeki günlerde de etkili olacağı belirtilirken, vatandaşların yaşanacak olumsuzluklara karşı tedbirli olmalara gerektiği bildirildi. (Vedat Aydın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.