banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa STK'larında bayramlaşmalar yapıldı

Şanlıurfa'da bulunan bir çok sivil toplum kuruluşunda bayramın ikinci günü bayramlaşma etkinliği vardı.

MEMUR-SEN'DE BAYRAMLAŞMA

Şanlıurfa Memur-Sen il temsilciliği Öğretmen evi toplantı salonunda bayramlaşma töreni dözenledi. bir çok memur ve Urfa'daki STK temsilcisinin katıldığı bayramlaşma töreninde herkese bayramın sembolu olan şeker ve çikolata dağıtıldı. Memur-Sen il temsilciliği İbrahim Coşkun, Bayramlaşma törenine katılan üyelerine ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

İLİM YAYMA CEMİYETİNDE BAYRAMLAŞMA

İlim yayma cemiyeti Şanlıurfa temsilciliğinde de bayramlaşma heyecanı vardı. Kamberiye mahallesinde bulunan İlim yayma cemiyeti merkezi toplantı salonunda yapılan bayramlaşma törenide üyeler bir araya gelerek bayramlaştılar. İlim yayma cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Ömer Avcı katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

RUHA-DER'DE BAYRAMLAŞMA

Kısa adı RUHA-DER olan Ruha Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneğinde de bayramlaşma heyecanı vardı. RUHA-DER merkezinde yapılan bayramlaşmaya Milletvekili Halil Özcan. Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Suphi Çiçek, Büyükşehir Belediyesi spor müdürü İbrahim Gelin, Karahan kütüphanesi müdürü Murat Müjdeci Harran Üniversitesi Hastanesi Müdürü Abdullah Göçmez, ŞANİMDER başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Özel Eğitim Kurumları Derneği başkanı Zeki Kurt ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.