banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Cihannüma Derneği Şanlıurfa'da İftar Programı Düzenledi

Cihannüma Derneği Şanlıurfa il temsilciliğinin organize ettiği geleneksel iftar programı geniş bir katılımla gerçekleşti.
Programa ; Başta il temsilcisi Hüseyin DOĞAN olmak üzere,Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan KUŞ,İl milli eğitim müdürü Metin İLCİ,TKDK il koordinatörü Dr.Sadık YETİM,Gaziantep İl Sağlık müdür yardımcısı Dr.Muhammed Emin İNCE,Ak parti Bozova ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil TAŞ, insani yardım platformu Başkanı Osman GEREM,Memursen İl Temsilcisi İbrahim COŞKUN,Cihannüma Adıyaman İl temsilcisi Bilal İZCİ,TYB Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yusuf AKBAŞ,İşadamı Mehmet GÜNAK,Cihannüma Yönetim Kurulu,Cihannüma Danışma kurulu, Emekli-Bir-Sen başkanı ve yazar Mehmet İmre, Birçok STK temsilcisi ve Cihannümaya gönül verenler katıldı.
Cihannüma Şanlıurfa il temsilcisi Hüseyin DOĞAN kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi .
Konuşmasında programa katılım gösterenlere teşekkür eden DOĞAN;Ramazan ayının birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diledi ve katılımcıların Kadir gecelerini şimdiden tebrik ederek konuşmasını sonlandırdı.
Haber: Mehmet Emin Kuş wwww.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.