banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Cihaner oy kullanırken bombaladı

Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner, oy kullanmak için geldiği Erzincan Adliyesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yargıya egemen olan statükonun lehine düzenlenmiş bir ortamda seçimlere gidildiğini iddia etti.

Adalet Bakanlığı bürokratlarının özellikle şimdiye kadar mevcut uygulamaya egemen olduğunu savunan Cihaner, şöyle devam etti:

Bu kesinlikle o arkadaşların şu veya bu şekilde davranacaklarına dair bir ön yargı olarak algılanmasın. Zaten şimdiye kadar onların egemen oldukları bir hukuki uygulaması vardı. Bu hukuk uygulamasından duyulan rahatsızlıkların giderilmesi için getirildiği iddia edilen bir anayasa değişikliği sonrasında, bu kez güçlü bir şekilde onların tekrar bu yapıya egemen olmak istemeleri, anayasa değişikliğine gerekçe teşkil eden bir takım tezlerin aslında başka amaçlarla getirildiği gibi bir şüphe doğuruyor. Umuyorum ki, devlet adına, yargı bağımsızlığı adına güzel bir sonuç elde edilir. Ülkemize hayırlı olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.