banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Çiğköfte yarışması başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 17 Ocak 2015 Cumartesi Günü Saat 13:00'’te Büyükşehir Belediyesi Mutfak Müzesi’nde ödüllü çiğköfte yarışması düzenliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen yarışmada, lezzeti, kıvamı, görünümü, yöreselliği ve sunumu ile jüri karşısına çıkacak olan çiğköfteler kıyasıya yarışacak.

SON BAŞVURU 16 OCAK

16 Ocak 2015 Tarihinde kadar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube müdürlüğüne başvuruların yapılabileceği çiğköfte yarışmasına katılmak isteyen vatandaşların 1 adet vesikalık resim ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle gelmesi gerekmektedir. Daha önce yapılan çiğköfte yarışmalarında dereceye girmiş yarışmacıların ve Büyükşehir Belediyesinde çalışan Personelin yarışmaya kaydı alınmayacaktır. Detaylı bilgiler için 0 414 216 13 50’nolu telefondan bilgi alabilirler

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

Yarışmada dereceye giren yarışmacılara; birinciye 2.000 TL, ikinciye 1.500 TL, üçüncüye 1.000 TL ve mansiyon ödülü ise 500 TL verilecektir. Yarışmacıların yapmış olduğu çiğ köfteler jüri üyelerine değerlendirildikten sonra davetlilere ikram edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.